Vi skal flytte og jeg er i avisa!

Endelig er helgen her og den siste uken har vært skikkelig innholdsrik for min del. Husker dere at jeg fortalte om at mamma og pappa tok meg med rundt i mange forskjellige hus, hvor det bodde mennesker vi ikke kjente? Det kalles visst for visninger og er noe man går på når man er på jakt etter et nytt sted å bo. Og vet du hva? Plutselig fant mamma og pappa drømmerekkehuset. De fikk en skikkelig god følelse begge to og var ikke i tvil om at det var der de ønsket at jeg skal vokse opp. Så nå har vi faktisk kjøpt det, og skal flytte om ikke lenge!

Å skulle flytte er noe rare greier. Først forsvant mange av lekene mine inn i pappesker og nå er jammen meg stue- og kjøkkengulvet i ferd med å forsvinne det også. Snekkeren som var på besøk var heldigvis kjempemorsom og tullet masse med meg. Også lagde han ganske mye bråk. Men de som får bo her etter oss er skikkelig heldige, det blir SÅ fint her!  

I går fikk jeg være med på et møte hvor kjøpekontrakt skulle signeres. Jeg tror alle rundt bordet kunne se at jeg er den fødte eiendomsmegler, der jeg satt og styrte hele «showet». Ok, ikke hele da, men nesten. Og rett som det var banket jeg i bordet og sendte avgårde noen sjarmerende smil, for å få litt ekstra oppmerksomhet av alle sammen. Det fungerte helt ypperlig!

Og i dag er jeg jammen meg i avisen! En dame kom innom møtet for å snakke med oss om boligkjøp og renteøkning. Jeg skjønte ikke særlig mye av det, men forsto at mamma og pappa var mer glade enn de var bekymret. Jeg er helt sikker på at de har full kontroll. På det meste i alle fall. Her om dagen snakket de nemlig om hvor bekymringsfritt babylivet er.. Pøh, dere skulle bare visst, sier jeg! Velvel. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere det nye rommet mitt når det er klart! 1 november tar vi over! 

– Følg meg på instagram og facebook

– Victor, 5 måneder

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg