En liten oppdatering

Hei alle små babyvenner! Og alle mammaer og pappaer som titter innom. Her har det skjedd mye den siste tiden, så nå er det virkelig på tide å oppdatere litt! 

For det første har jeg vært hjemme alene med pappa en ettermiddag og kveld for aller første gang. Skikkelig guttekveld. Plutselig var ikke puppen der, og pappa skulle gi meg mat hele natten?! Rare greier, synes jeg. Hvordan det gikk skal du få lese mer om i løpet av helgen. Jeg har også tatt vaksiner igjen! Denne gangen trøstet mamma meg etter begge stikkene var gitt, og ikke noe imellom. Det var så mye bedre for oss begge to. Og jaggu slapp jeg unna bivirkninger også!

Og som om det ikke var nok, har det skjedd enda flere rare ting. Mamma og pappa har tatt meg med rundt i flere forskjellige hus, uten at vi kjenner de som bor der. De lurer visst på om vi kanskje skal finne oss et nytt, og litt større, sted å bo. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om det, men så lenge jeg får ha med sengen min, vognen min, bæreselen og alle de fine lekene så skal det vel gå fint? Om vi blir boende her litt til så gjør ikke det noe heller altså, og heldigvis har ikke mamma og pappa hastverk. Mye spennende på gang med andre ord! Det beste med å gå på sånne visninger er de fine «bøkene» vi får med oss hjem. Jeg elsker å titte i dem, men det er ikke alltid min favoritt er den samme som mamma og pappa sin!

Og dagens siste nyhet: Jeg har fått meg en helt egen instagram-konto! Følg meg da, vel!

– Victor, 5 måneder

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg