Derfor er bæreselen bedre enn barnevogna:

Da jeg fortalte hvor lite jeg liker å ligge i vognen min, glemte jeg jo helt å fortelle dere hvor mye jeg elsker bæreselen! Og det gjør visst mange andre babyer også har jeg skjønt – etter å ha lest kommentarene fra dere. Camilla skrev til meg at gutten hennes var så nysgjerrig og at han derfor ikke likte vognen spesielt godt, før han fikk bytte til sportsvogn. Kanskje jeg også kommer til å digge vogna når jeg får litt mer oversikt og kan utforske verden samtidig som jeg sitter i den? Det tror jeg faktisk! Cecilie tror også at jeg kommer til å like den når jeg blir større. Jeg tipper hun har rett, for hun traff i hvert fall blink da hun skrev at små babyer vil være inntil en varm kropp som beveger seg, har lyder og lukter kjent! 

De første gangene lot mamma meg prøve bæreselen inne i leiligheten vår. Helt til å begynne med var jeg ganske skeptisk – det føltes litt rart på en måte. Men det tok ikke lange tiden før jeg forsto at jeg bare måtte slappe av i kroppen. Da la jeg hodet mitt forsiktig på skakke og lente meg inntil brystet til mamma. Der kunne jeg høre hjertet hennes banke, føle hjerteslagene og lukte den kjente og gode lukten som jeg liker så godt. På 1-2-3 var jeg inne i drømmeland – det var så trygt og fint å ligge der!

Det er ingen steder jeg sover bedre enn i bæreselen. Hvis jeg blir litt urolig vugger mamma forsiktig på meg, så sover jeg videre. Også lager jeg noen rare lyder, som jeg aldri lager ellers. Mamma og pappa kaller de for koselyder, og alle rundt meg synes visst at de er skikkelig søte. Og når jeg våkner er jeg skikkelig uthvilt og blid og klar for å utforske verden. Og mamma har all verdens tid til meg – hun har jo fått gjort unna både lunsj og klesvask, samtidig som jeg fikk akkurat den nærheten jeg trengte! 

Og når vi går på tur med vogna har mamma og pappa alltid med bæreselen min. Det er sikkerhetsnettet som gjør at turen garantert blir vellykket. Og de elsker å bære meg altså, begge to. Men når gradestokken kryper oppover mot 30 grader og mamma blir bekymret for overoppheting – da skulle hun nok ønske at jeg trivdes bedre i den svale, fine vogna mi. 

PS: Vet dere hva? Det finnes visst noe som heter bæretøybibliotek! Det hadde jeg aldri hørt om, før Elin tipset meg om det! Der kan du få låne bæretøy for å finne ut hva som passer for akkurat deg og få veiledning – for et fantastisk tilbud! 

Trives du best i vogna eller tett inntil kroppen? Hva slags bæretøy liker din mamma og pappa?

– Victor, 6 uker

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg